ua en ru

Блокування NewsOne: Порошенко назвав неприпустимими подібні дії

Блокування NewsOne: Порошенко назвав неприпустимими подібні дії Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

3 грудня в Києві невідомі заблокували офіс телеканалу NewsOne

Президент України Петро Порошенко назвав неприпустимими дії по блокуванню телеканалу NewsOne в Києві. Про це заявив президент на своїй сторінці в Facebook.

"Будь-який тиск на засоби масової інформації, а тим більше їх блокування - неприпустимі", - заявив Порошенко.

Крім того, президент підкреслив, що, крім того, спроби виправдати дії країни-агресора також є неприпустимими, зокрема, підігравання російській пропаганді, у тому числі і в таких питаннях як оцінка Революції Гідності.

"Іноді такі дії є реакцією на бездіяльність тих органів, які повинні оперативно реагувати. Національна рада з питань телебачення і радіомовлення має більш ефективно здійснювати регулювання медіапростору", - зазначив глава держави.

ПП: Будь-який тиск на засоби масової інформації, а тим більше їх блокування – неприпустимі. Так само неприпустимими ...

Опубліковано Петром Порошенком 4 грудня 2017 р.

Нагадаємо, 3 грудня у Києві невідомі заблокували офіс телеканалу NewsOne. Зокрема, на території каналу під'їхала вантажівка з мішками. Далі невідомі люди в камуфляжній формі почали облаштовуватися у входів в канал, не плануючи розходитися.

Зазначимо, що власником телеканалу NewsOne є позафракційний народний депутат Євген Мураєв. 30 листопада в ефірі програми "Український формат", коментуючи слова народного депутата Світлани Заліщук про наслідки Революції гідності, Мураєв назвав події на Майдані Незалежності в Києві взимку 2013-2014 років "державним переворотом".