ua en ru

Блокування доріг на Закарпатті: прокуратура розпочала провадження

Блокування доріг на Закарпатті: прокуратура розпочала провадження Фото: блокування дороги до КПП "Ужгород"

Уже завершено огляд місця подій, який проводився із застосуванням фото- та відеозйомки

За фактом блокування транспортних комунікацій учасниками акції, організованої громадською організацією "Пересічка", на кордоні зі Словаччиною та Румунією розпочато кримінальне провадження. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області у Facebook.

Зазначено, що Ужгородська і Тячівська місцеві прокуратури здійснюють процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом блокування власниками автомобілів з іноземною реєстрацією транспортних комунікацій шляхом влаштування перешкод, яке порушило нормальну роботу транспорту (ч. 1 ст. 279 Кримінального кодексу).

У силовому відомстві наголосили, що нині вже завершено огляд місця подій, який проводився із застосуванням фото- та відеозйомки.

За фактом блокування транспортних комунікацій учасниками акції «Пересічка» на кордоні з Словаччиною та Румунією розпочат...

Опубліковано Прокуратура Закарпатської області 12 листопад 2016 р.

"Зафіксовано автомобілі, якими заблоковано дороги, наразі встановлюються їхні власники. Також встановлюються і потерпілі внаслідок блокування держкордону на КПП "Ужгород" та КПП "Солотвино", і спричинена їм шкода", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 12 листопада активісти (власники автомобілів з іноземною реєстрацією) заблокували дорогу, яка веде до пункту пропуску "Солотвино", що на кордоні з Румунією, та дорогу до пункту пропуску "Ужгород" (кордон зі Словаччиною). Пізніше активісти також блокували дорого до пункту пропуску "Рава Руська", що на кордоні з Польщею.