ua en ru

До блокади російських фур долучилася Одеська область

До блокади російських фур долучилася Одеська область Фото: до блокади російських фур долучилася Одеська область

Одеса стала 10 регіоном, де проходять подібні акції

В Одеській області активісти долучилися до блокади російських фур. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив глава одеського "Правого сектору" Сергій Стерненко.

"Перший пішов. Одеська блокада. Апдейт: розвернули в Росію. Підготовча робота триває", - написав він.

Перший пішов. Одеська блокада.Апдейт: розвернули в Росію. Підготовча робота триває.

Опубликовано Сергій Стерненко 15 февраля 2016 г.

Ми вже тут)

Опубликовано Сергій Стерненко 15 февраля 2016 г.

В яких областях відбувається блокада російських фур

Блокада російських фур почалася в четвер ввечері, 11 лютого, в районі Нижніх Воріт Закарпатської області, а 12 лютого до акції долучилася Волинська область.

"Блокада почалася, як і планувалося, сьогодні вранці (12 лютого, - ред.). Чотири фури були повернуті вже з території Волинської області. Митниця була ще вчора попереджена, що буде блокада. Перед митницею повертають назад їх, пропуск білоруський. Зараз почали повертатися ті автомобілі, що Закарпаття не пускає. Ми їх поки теж просимо чекати. Швидше за все, будемо всі ці фури просити поміняти на Савченка та інших полонених", - підкреслив організатор блокади Сергій Кушнір.

Блокада російських фур відбувається ще в 9 областях України

У неділю, 14 лютого, блокада російських фур здійснювалася вже в 9 областях України. Як повідомив виданню mukachevo.net один з ініціаторів блокади Тарас Деяк, проїзд російських вантажівок блокують на Закарпатті, Волині, Львівщині, Рівному, Івано-Франківську, Чернівцях, Житомирі, Вінниці та Дніпропетровську.