ua en ru

Блокада Донбасу: у поліції розповіли подробиці сутички на блокпосту

Блокада Донбасу: у поліції розповіли подробиці сутички на блокпосту Фото: у Нацполіції розповіли подробиці сутички на блокпосту у Слов’янську

Машина народного депутата збила працівника спецпідрозділу Донецької області

Під час сутички на блокпосту в Слов'янську між прибічниками блокади Донбасу і поліцією працівник спецпідрозділу був збитий машиною народного депутата, а ще двоє спецпризначенців отримали опіки обличчя. Про це повідомив командир роти спецпризначення поліції Донеччини Юрій Голубан під час брифінгу у Краматорську, передає прес-служба нацполіції Донецької області.

"Співробітник спецпідрозділу був збитий машиною народного депутата, наразі він доставлений до лікарні. Ще два поліцейські отримали тілесні ушкодження, 2 працівники були забризкані сльозоточивим газом, отримали серйозні опіки обличчя" сказав він.

Голубан також розповів подробиці сутички.

Так, з його слів, близько 19:00 під'їхала колона машин з невідомими, яким було запропоновано, щоб перетнути блокпост, згідно з інструкціями штабу АТО, надати документи, що засвідчують особу, та автомобільний транспорт для огляду.

"Люди відмовилися це робити. При цьому вийшов нардеп Парасюк та із погрозами, матом почав ображати працівників поліції та намагатися своїми діями спровокувати бійку. Коли у одного нього це не вдалося, він дав команду своїм людям, які прибули разом з ним у колоні, по суті громадянин Парасюк очолив напад на співробітників поліції", - зазначив командир спецпризначенців.

Присутній на брифінгу Аброськін зазначив, що оцінку діям народного депутата має дати Генеральна прокуратура.

Нагадаємо, у вівторок, 14 березня, на блокпосту в Слов'янську сталася сутичка між прибічниками блокади Донбасу і поліцією.