ua en ru

Блокада Донбасу: у Гройсмана розповіли про результати зустрічі з активістами

Блокада Донбасу: у Гройсмана розповіли про результати зустрічі з активістами Фото: Володимир Гройсман провів зустріч з активістами щодо блокади Донбасі

Гройсман закликав до діалогу щодо блокади Донбасу

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман вчора, 20 лютого 2017 року, провів зустріч з представниками учасників блокади Донбасу. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив прес-секретар Гройсмана Дмитро Столярчук.

Як зазначив Столярчук, після того як Гройсман закликав до діалогу щодо блокади Донбасу, до нього звернулися представники учасників блокади щодо зустрічі і обговорення проблеми.

"Така зустріч вчора відбулася. Під час цієї зустрічі голова уряду ще раз наголосив, що від блокади постраждають в першу чергу звичайні українці - є ризики перебоїв з подачею тепла, з забезпеченням електрикою, з можливою втратою робочих місць", - йдеться у повідомленні.

Крім того, Гройсман наголосив на необхідності посилення боротьби з контрабандою на територіях, прилеглих до АТО, а також контролю за товарами, які переміщуються між підконтрольними і непідконтрольними територіями. За словами Гройсмана, ці питання відносяться до повноважень Кабінету міністрів України.

"В той же час він наголосив, що ситуація в енергетиці і стратегія набуття Україною енергонезалежності має бути предметом широкого політичного діалогу, оскільки вони потребують кроків як з боку виконавчої, так і законодавчої гілок влади", - йдеться у повідомленні.

Офіційно. Щодо зустрічі Прем'єр-міністра з учасниками "вугільної блокади". Після того як Володимир Гройсман закликав до...

Опубліковано Dmytro Stoliarchuk 21 лютого 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Гройсман ініціює зустріч всіх зацікавлених сторін щодо вирішення питання блокади Донбасу в Кабінеті міністрів України.