ua en ru

Блокада Донбасу: Гройсман ініціює зустріч всіх зацікавлених сторін в Кабміні

Блокада Донбасу: Гройсман ініціює зустріч всіх зацікавлених сторін в Кабміні Фото: Володимир Гройсман прокоментував ситуацію, що склалася через блокаду Донбасу

Гройсман заявив, що блокада Донбасу "працює не в інтересах держави і не в інтересах людей"

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман ініціює зустріч всіх зацікавлених сторін щодо вирішення питання блокади Донбасу в Кабінеті міністрів України. Про це Гройсман написав на своїй сторінці у Facebook.

За словами Гройсмана, представники громадських організацій сформулювали свою позицію щодо вирішення питань щодо блокади Донбасу. Він зазначив, що наразі необхідно визначити чітку державну політику як в сфері енергетики, так і в питаннях окупованих територій, оскільки "тільки тоді можна запобігти спекуляцій і зловживань у цій сфері".

Прем'єр наголосив, що усі державні інституції і політичні сили, які мають відношення до цих питань, повинні взяти на себе відповідальність за реалізацію конкретного плану дій як в законодавчій, так і виконавчій площині. Гройсман також зазначив, що консолідована позиція дозволить прискорити процес вирішення питання блокади Донбасу.

"Закликаю усіх, хто справді зацікавлений у вирішенні цього комплексу проблем - до професійного обговорення і спільної роботи. Уряд готовий стати майданчиком для такої роботи", - зазначив Гройсман, додавши, що уряд докладе усіх зусиль, щоб мінімізувати наслідки кризової ситуації, яка "сьогодні працює не в інтересах держави і не в інтересах людей".

Представники авторитетних громадських організацій сформулювали свою позицію щодо вирішення питань, пов'язаних з так зван...

Опубліковано Volodymyr Groysman 19 лютого 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що народного депутата Семена Семенченка викликали в поліцію для надання свідчень через підроблений документ про блокаду Донбасу.