ua en ru

Блокада Донбасу: активісти заявляють про захоплення редуту в Кривому Торці

Блокада Донбасу: активісти заявляють про захоплення редуту в Кривому Торці Фото: блокада Донбасу

На даний момент немає зв'язку з редутом учасників блокади Донбасу в Кривому Торці

Служба безпеки України захопила редут учасників блокади Донбасу в Кривому Торці (Донецька область). Про це повідомляє штаб блокади Facebook.

"Інформація про силовий розгін підтвердилася. Зараз Редут на Кривому Торці захоплений силами СБУ і "спецпідрозділом поліції Корд", - йдеться в повідомленні.

Інформація про силовий розгін підтвердилася. Зараз Редут на Кривому Торці захоплений силами т. зв. СБУ і т. зв. "спецпід...

Опубліковано Штаб блокади торгівлі з окупантами 13 березень 2017 р.

Також повідомляється, що поліція намагалася вилучити зброю у учасників блокади, а зв'язку з редутом в Кривому Торці немає.

"Остання інформація була, що спецгрупа СБУ за підтримки БТР і спецназу поліції намагається вилучити у учасників Блокади офіційно зареєстрована зброя. Потім з редутів в Кривому Торці знову зник зв'язок. Жоден мобільний телефон не відповідає", - повідомляє штаб блокади.

Щодо ситуації у Кривому Торці. Остання інформація була, що спецгрупа СБУ за підтримки БТР і спецназу поліції намагається...

Опубліковано Штаб блокади торгівлі з окупантами 13 березень 2017 р.

Нагадаємо, сьогодні в поліцію надійшло повідомлення про мінування редуту учасників блокади Донбасу в Бахмуті, однак ця інформація не підтвердилася.