ua en ru

Найближчою можливістю для підписання УА буде саміт Україна-ЄС у березні 2014 р., - АП

Для України та Європейського союзу найближчою можливістю для підписання Угоди про асоціацію буде саміт Україна-ЄС, проведення якого заплановано на березень 2014 р. Про це повідомив радник Президента України Андрій Гончарук.

Для України та Європейського союзу найближчою можливістю для підписання Угоди про асоціацію буде саміт Україна-ЄС, проведення якого заплановано на березень 2014 р. Про це повідомив радник Президента України Андрій Гончарук (на фото), передає прес-служба глави держави.

"Найближчою можливістю буде саміт Україна-ЄС, запланований на початок березня 2014 р.", - сказав Гончарук.

Він також висловив сподівання, що до проведення саміту спільна робоча група опрацює всі спірні питання.

Нагадаємо, раніше з посиланням на джерело у Єврокомісії повідомлялося, що на даний час між Києвом і Брюсселем ведуться переговори про організацію двостороннього саміту Україна-ЄС у лютому-березні 2014 р.

Раніше у п'ятницю Президент України Віктор Янукович на пленарному засіданні саміту ініціативи "Східне партнерство" у Вільнюсі підтвердив наміри офіційного Києва в найближчій перспективі підписати Угоду про асоціацію з Євросоюзом. Також Янукович поставив п'ять умов перед ЄC.

Як повідомлялося, делегація України у Вільнюсі пропонувала до лютого 2014 р. підготувати дорожню карту для імплементації УА.

Нагадаємо, сьогодні у Вільнюсі Україна не підписала Угоди про асоціацію з ЄС.