ua en ru

Найближчим часом можна створити антикорупційну палату у новому Верховному суді, - Порошенко

Найближчим часом можна створити антикорупційну палату у новому Верховному суді, - Порошенко Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Планується, що вона буде касаційною інстанцією по всіх антикорупційних справах

Президент України Петро Порошенко заявив, що найближчим часом можна створити спеціалізовану антикорупційну палату у новому Верховному суді. Про це він сказав у ході своєї робочої поїздки до Чернігівської області, передає прес-служба президента.

"Тому паралельно із запуском процесу ухвалення закону та створення антикорупційного суду. Буду пропонувати кілька швидких рішень для того, щоб прискорити боротьбу з корупцією. Думаю, що вже найближчим часом можна створити спеціалізовану антикорупційну палату у новому Верховному Суді, яка буде касаційною інстанцією по всіх антикорупційних справах", - зазначив голова держави.

Нагадаємо, у середині вересня Порошенко заявив про можливість створити антикорупційну палату вже в наступному місяці. "Ми можемо створити антикорупційну палату вже в наступному місяці", - зазначив президент. При цьому Порошенко не виключив можливість створення Антикорупційного суду в найближчій перспективі в 2019 або в 2020 році.