ua en ru

Блінд може піти з посади головного тренера збірної Нідерландів

Блінд може піти з посади головного тренера збірної Нідерландів Фото: Данні Блінд

Про це він сказав після поразки від Болгарії

Головний тренер збірної Нідерландів Данні Блінд заявив, що подумає, чи варто йому продовжувати роботу з командою після поразки від команди Болгарії (0:2) в матчі п'ятого туру відбору на чемпіонат світу 2018 року. Про це він сказав в інтерв'ю NOS.

"Ми показали дуже убогу гру, це очевидно. Не можу сказати, чому ми так погано почали матч. Ми дуже натужно створювали моменти. Я сам винен. Можливо, я даремно випустив в основному складі де Лигта, але це зрозуміло вже зараз. Він відмінний захисник, а вся відповідальність на мені", - сказав Блінд.

"Чи буду я далі тренувати команду? Буду думати над цим питанням. Я не кидаю на ринг рушник. Я просто розчарований, враховуючи, наскільки хорошим було передчуття перед цією зустріччю", - додав Блінд.


rgtreytytuy Sports_HD

Блінд у матчі не зміг розраховувати на захист Вірджіла ван Дейка, Джеффрі Брума і Стефана де Врея. Данні вирішив зробити ставку в центрі оборони на Бруно Мартінса Інді і 17-річного дебютанта Матийса де Лигта.

Дебют виявився провальним - його помилки призвели до двох переможних для Болгарії голів. Блінд поміняв Матийса в перерві, але матч вже було не врятувати.

Після п'яти матчів відбіркового циклу збірна Нідерландів набрала сім очок і посідає в турнірній таблиці групи А четверту сходинку. Вони поступаються два пункти Болгарії і три - шведам.

Нагадаємо, в інших матчах кваліфікації Швеція на своєму полі забили чотири голи збірної Білорусі, Франція на виїзді впоралися з Люксембургом, Португалія впевнено переграла Угорщину, а Бельгія зуміла вирвати нічию в матчі з Грецією.