ua en ru

Завдяки ЗВТ між Україною та ЄС торгівля в I кварталі 2017 зросла на 30%

Завдяки ЗВТ між Україною та ЄС торгівля в I кварталі 2017 зросла на 30% Фото: ЄС (twitter/European Commission)

На цьому тижні в Києві пройде саміт Україна-ЄС

Завдяки зоні вільної торгівлі (ЗВТ) між Україною і Євросоюзом рівень торгівлі у першому кварталі 2017 року підвищився на 30%. Про це йдеться в повідомленні прес-служби представництва Європейського Союзу в Україні у Facebook.

"Саміт Україна-ЄС - на цьому тижні в Києві! Торгівля - важлива складова нашої асоціації. Зона вільної торгівлі між Україною та ЄС дорівнює зростанню торгівлі 30% в першому кварталі 2017 року проти 2016 року", - йдеться в повідомленні.

Як сприяє нова торгівельна угода українським виробникам безпіл...

Саміт Україна-ЄС – цього тижня в Києві! Торгівля – важлива складова нашої асоціації. Зона вільної торгівлі між Україною та ЄС = ріст торгівлі 30% у першому кварталі 2017 р. проти 2016 р. Дивіться супер-відео від київських виробників безпілотників і як їм допомагає зона вільної торгівлі! Увага, всі фані безпілотників! Вам це точно сподобається! #strongereconomy #strongertogether

Опубліковано European Union in Ukraine 10 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за словами прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана, Україна має намір ініціювати переговори про створення зони вільної торгівлі (ЗВТ) з Великобританією після виходу країни з Європейського союзу.

"Потенціал торгівлі між країнами може становити 3,5 млрд доларів. І враховуючи, що Великобританія прийняла рішення про вихід з Європейського союзу, нам потрібно сьогодні говорити про нові принципи нашого економічного співробітництва. І я поставив питання і отримав підтримку, що ми почнемо консультації щодо створення зони вільної торгівлі з Великобританією", - заявив Гройсман.