ua en ru

Black Sea Trade and Development Bank увійшов до складу інвесторів Europe Virgin Fund

Black Sea Trade and Development Bank увійшов до складу інвесторів фонду приватних інвестицій Europe Virgin Fund. Про це повідомляє прес-служба Dragon Capital.
"Ми з задоволенням вітаємо BSTDB серед інвесторів EVF. Участь цієї поважної міжнародної фінансової організації у фонді EVF підкріплює нашу переконаність у високій інвестиційної привабливості економіки регіону і є позитивною оцінкою роботи нашої інвестиційної команди", - зазначив керуючий директор з прямим інвестиціям Dragon Asset Management Алекс Мунтяну.
За станом на листопад 2011 р. EVF залучив фінансування на загальну суму 57 млн дол. від Dragon Capital, ЄБРР, швейцарського суверенного фонду SIFEM, BSTDB і ряду інших інвесторів.
Europe Virgin Fund - регіональний фонд прямих інвестицій, створений компанією Dragon Capital, з цільовим розміром 150 млн дол. EVF планує надавати інвестиційний капітал компаніям приватного сектора, провідним основну діяльність в Україні, Білорусії та Молдові. Пріоритетними секторами для фонду є товари повсякденного попиту, роздрібна торгівля, промисловість, телекомунікаційні послуги, мас-медіа, високі технології, фармацевтика, галузі будівельних матеріалів і фінансових послуг.
Black Sea Trade and Development Bank ("Чорноморський Банк Торгівлі та Розвитку") - міжнародна фінансова організація, яка заснована наступною групою країн: Албанія, Вірменія, Азербайджан, Болгарія, Грузія, Греція, Молдова, Румунія, Росія, Туреччина і Україна. Штаб-квартира банку розташовується в Салоніках( Греція).