ua en ru

Бірюков: у Міноборони не пройшли атестацію 15 із 25 начальників

Бірюков: у Міноборони не пройшли атестацію 15 із 25 начальників Фото: у відомстві триває атестація співробітників

Загалом буде скорочено 200 осіб центрального апарату Міністерства оборони

У центральному апараті Міністерства оборони не пройшли атестацію 15 із 25 начальників. Про це повідомив радник президента, волонтер Юрій Бірюков у своєму Facebook.

"У центральному апараті МО бурхливим потоком йде атестація співробітників, яку місяць тому почав міністр оборони. Так, буде скорочено 200 осіб центрального апарату", - анонсував він у соцмережі.

За його словами, атестацію почали з керівників окремих структурних підрозділів (департаменти, окремі управління, окремі відділи), який загалом 25.


"Попередньо: із 25 осіб-начальників не пройшли переатестацію 15. 15 із 25", - повідомив Бірюков, додавши, що не називатиме поки прізвища, щоб ті "на лікарняний не зістрибнули".

Він також розповів, що таким чином буде запропоновано пониження в посаді або звільнення: 2-м генералам, 4-м полковникам і іншим цивільним.

Бірюков уточнив, що одна цивільна особа (колишній генерал-лейтенант) сидів на цій посаді з 1997 року (в різних іпостасях цього структурного підрозділу).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція Авдіївки Донецької області недоукомплектована на 70%, а показник браку кадрів по області в середньому становить 30%.