ua en ru

Білоус вважає першочерговим завданням стабілізацію податкових надходжень

Перший заступник міністра зборів і доходів, голова ліквідаційної комісії Міністерства зборів і доходів Ігор Білоус, призначений куратором Податкової, вважає своїм першочерговим завданням стабілізацію податкових надходжень.

Перший заступник міністра зборів і доходів, голова ліквідаційної комісії Міністерства зборів і доходів Ігор Білоус, призначений куратором Податкової, вважає своїм першочерговим завданням стабілізацію податкових надходжень. Про це він заявив журналістам, передає кореспондент РБК-Україна.

"На сьогоднішній день завдання номер один - це стабілізація податкових надходжень", - зазначив Білоус.

У свою чергу міністр фінансів Олександр Шлапак заявив, що зараз в Україні існує проблема з виконання плану податкових зборів. У зв'язку з цим, на його думку, необхідна стабілізація податкового законодавства.

Білоус також зазначив, що має намір залучати громадськість до контролю за податковою сферою.

За його словами, на сьогоднішній день питання реформ у податковій сфері не є першочерговим. При цьому Білоус наголосив, що у його планах - реформування інвестиційної ради при відомстві, підвищення його ролі, перетворення його в реально працюючий орган для комунікації бізнесу і держави. В рамках інвестради Білоус планує створити експертну групу по галузях.