ua en ru

Білоус: рішення Стокгольмського суду не вплине на плани з приватизації ОПЗ

Білоус: рішення Стокгольмського суду не вплине на плани з приватизації ОПЗ Фото: Ігор Білоус прокоментував рішення суду по ОПЗ

Заборона на продаж необоротних активів не має відношення до приватизації

Рішення Стокгольмського арбітражу про заборону ПАТ "Одеський припортовий завод" відчужувати необоротні активи до 31 серпня 2016 року не вплине на плани щодо його приватизації. Про це у Facebook повідомив голова Фонду державного майна України Ігор Білоус.

"Рішення суду щодо боргу ОПЗ перед Фірташем не має відношення до приватизації… Стокгольмський суд заборонив відчуження необоротних активів ОПЗ. Ми продаємо акції, а не, наприклад, окремі будівлі або агрегати з виробництва аміаку. Рішення цього суду жодним чином не вплине на плани з приватизації ОПЗ і на процеси, які вже розпочаті і які ніхто не збирається зупиняти. Єдине, на що воно може вплинути, – це наші наміри якомога швидше прийняти рішення щодо боргу ОПЗ перед Фірташем", - зазначив Білоус.


Рішеня суду щодо боргу ОПЗ перед Фірташем не має відношення до приватизації. Закликаю ЗМІ припинити поширення домислів і...

Опубликовано Ігором Білоусом 3 апреля 2016 г.

Зазначимо, раніше повідомлялося, що Стокгольмський арбітраж заборонив ОПЗ відчужувати необоротні активи до 31 серпня. Фонд держмайна прогнозує приватизацію ОПЗ в червні-липні 2016 року.