ua en ru

BigData, Machine Learning, Predictive, IoT – digital-технології вже сьогодні працюють в українських компаніях

BigData, Machine Learning, Predictive, IoT – digital-технології вже сьогодні працюють в українських компаніях

Перші особи і топ-менеджери найбільших українських та зарубіжних компаній, експерти з управління бізнесом та ІТ зберуться 20 червня в Ramada Encore Kiev щоб поділитися своїм досвідом технологічних змін і обговорити можливості цифрових технологій, які дозволяють підвищити ефективність і продуктивність сучасній організації. Організатор цієї бізнес-конференції – компанія SAP, один з світових лідерів на ринку корпоративних додатків.

Digital Now. Цифрове Сьогодення: об'єднуючи можливості

Щорічно SAP запрошує керівників вищої ланки та провідних фахівців клієнтських та партнерських організацій підійти до передового краю цифрових бізнес-технологій і скласти для себе уявлення про те, якими буде процеси в компаніях майбутнього. Але в цьому році SAP Форум буде присвячений Цифрового Справжньому українського бізнесу.

В діловій програмі – 6 паралельних сесій, присвячених передовим рішенням для оптимізації та трансформації бізнесу та більше 30-ти доповідей і виступів визнаних експертів, партнерів і клієнтів SAP. Керівники великих українських компаній поділяться практичним досвідом успішних впроваджень цифрових технологій.

Дізнайтеся більше про прогнозних продажах за стійкою SAP Ariba Predictive Bar. Спробуйте себе в ролі експертів з управління ланцюжками поставок в зоні SAP Integrated Business Planning

протягом всього заходу буде діяти демонстраційна зона інноваційних технологій і рішень. Учасники поринуть в інтерактивні сценарії, демонструють технології SAP в дії: миттєву аналітику даних, доповнену реальність, штучний інтелект, Інтернет речей і багато іншого. Це унікальна можливість, доступна лише учасникам Форуму, подивитися зблизька на інноваційні рішення, свіжі ідеї і кращі в своєму класі стратегії для поліпшення загальної ефективності діяльності організації.

До участі запрошуються:

  • ТОП-менеджери українських та міжнародних компаній;
  • Представники державного сектора;
  • Аналітики та представники преси.

Програма заходу буде цікава керівникам функціональних підрозділів:

  • Управління персоналом
  • Фінанси
  • Виробництво
  • Закупівлі
  • Управління основними засобами
  • Взаємодія з клієнтами
  • Інформаційні технології

Запрошуємо вас у Цифрове Справжнє, реальність, яку ми разом вже сьогодні створюємо за допомогою інноваційних технологій

20 червня 2017

Київ, Ramada Encore Kiev

10:00 – 17:00

Участь безкоштовна, за умови попередньої реєстрації та отримання підтвердження від організаторів.
Сайт заходу: http://events.sap.com/ua/innovation-forum-kyiv-ua/ru/home