ua en ru

Безвізовий режим України з ЄС: МЗС створило робочу групу для вирішення проблем з в'їздом

Безвізовий режим України з ЄС: МЗС створило робочу групу для вирішення проблем з в'їздом Фото: МЗС (mfaukraine.files.wordpress.com)

Робоча група працюватиме цілодобово

Міністерство закордонних справ у рамках запровадження безвізового режиму України з Європейським союзом з 11 червня створило робочу групу для вирішення проблем з в'їздом до країн ЄС. Про це повідомляє Департамент консульської служби МЗС України на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Шановні співвітчизники! Інформуємо, що з метою оперативного реагування та створення сприятливих умов громадянам України для безвізового в’їзду до держав-членів ЄС у МЗС створено робочу групу, яка працюватиме цілодобово з 00 год.00 хв. 11 червня 2017 року до 00 год. 00 хв. 12 червня ц.р. (за київським часом) за номерами телефонів: 044-238-16-37, 044-238-18-54 та 044-238-17-49", - зазначається у повідомленні.

#КонсулПоруч #безвіз Шановні співвітчизники! Інформуємо, що з метою оперативного реагування та створення сприятливих...

Опубліковано Департамент консульської служби МЗС України 9 червня 2017 р.

Наголошується, що у разі виникнення проблемних ситуацій, пов’язаних з в’їздом до країн ЄС у безвізовому режимі, слід контактувати з робочою групою за зазначеними телефонами.

Відомство також зазначає, що рішення про безвізові поїздки громадян України до ЄС набирає чинності 11 червня з 00:00, однак у кожній державі рішення вступить у силу за місцевим часом, який може бути відмінним від українського.

Нагадаємо, у Польщі не очікують ажіотажу від українських громадян на кордоні після 11 червня, коли вступить в силу безвізовий режим України з Європейським союзом.