ua en ru

Безвізовий режим з ЄС: число українців, що перетинають кордон за добу, зросла на 7%

Безвізовий режим з ЄС: число українців, що перетинають кордон за добу, зросла на 7% Фото: контроль на кордоні (УНІАН)

Найбільше пасажирів виїхали за кордон через Львівську митницю

За першу добу безвізового режиму України з країнами Європейського союзу (ЄС) кількість пасажирів, що перетнули митний кордон, зросла на 7%. Про це повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби України.

"З початку дії безвізового режиму загальна кількість пасажирів, які перетнули митний кордон у зоні діяльності митниць, які є суміжними з країнами ЄС (Волинської, Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської та Чернівецької), склала 53 428 осіб", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, у порівнянні з загальним середньодобовим показником за вказаними митницях в 2017 році, який становив 49 817, їхня кількість зросла на 7%.

Так, найбільше пасажирів виїхали за кордон у зоні діяльності Львівської митниці - 25 031 людина. Крім того, здійснено митне оформлення 16 263 легкових і 2 338 вантажних авто. Порівняно із загальними середньодобовими показниками 2017 року їх кількість зросла на 16% і 18% відповідно.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що безвізовий режим між Україною та Європейським союзом почав діяти вчора, 11 червня 2017 року.