ua en ru

Безвізовим режимом з ЄС вже скористалися майже 9 тисяч українців, - Держприкордонслужба

Безвізовим режимом з ЄС вже скористалися майже 9 тисяч українців, - Держприкордонслужба Фото: безвізовий режим twitter.com DPSU_ua)

Всього біометричними паспортами скористалися 63 тисячі українців

Безвізовим режимом з країнами Європейського союзу скористалися вже 8690 українців. Про це повідомляє пресс-служба Державної прикордонної служби України.

"Під час подорожі 63000 наших співвітчизників використовували біометричні паспорти. З них 8690 українців скористалися саме перевагами безвізового режиму і перетинали кордон, маючи тільки біометричний паспорт", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що при цьому 1950 громадян, а це 22%, слідували за кордон авіаційним транспортом. Інші користувалися залізницею або перетинали кордон в автомобільних пунктах пропуску на кордоні з ЄС, більшість з яких на кордоні з Польщею.

Нагадаємо, вчора Держприкордонслужба повідомляла, що за станом на 15 червня 2017 року безвізовим режимом з країнами Європейського союзу скористалися 6 тисяч українців. При цьому більше 51 тисячі українців перетнули кордон з ЄС з біометричними паспортами.