ua en ru

Заворушення під ГПУ: активісти підпалили шини

Заворушення під ГПУ: активісти підпалили шини ​​​​​​​Фото: активісти підпалили шини (facebook.com/NationalCorpsOfficial)

Активісти вимагають відставки заступника генпрокурора Єніна

У понеділок, 17 вересня, біля Генеральної прокуратури України (ГПУ) протестують активісти з вимогою відставки заступника генпрокурора Єніна. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

Активісти вимагають відставки Єніна через те, що той видав ФСБ бійця кавказького спротиву, українського комбатанта Тимура Тумгоєва.

Активісти підпалили шини. На місці присутня значна кількість правоохоронців. Учасники протесту пускають у хід димові шашки.

- Прямо зараз! Партія "Національний Корпус" та iншi патріотичні сили біля стін ГПУ вимагають припинити утиски добровольців (справа Тимура Тумгоєва, якого влада видала РФ) Руки геть від добровольців! Жодної співпраці із Росією! Прохання поширити стрім або підходьте на вулицю Різницьку, 13/15!

Опубліковано Партія "Національний Корпус" Понеділок, 17 вересня 2018 р.

Нагадаємо, сьогодні біля Генеральної прокуратури України (ГПУ) протестують активісти з вимогою відставки заступника генпрокурора Єніна.

Додамо, раніше під стінами Ради активісти вимагали розслідувати напад на Гандзюк.

В акції взяли участь правозахисники, громадські активісти, юристи та журналісти-розслідувачі. Кожен з них тримав в руках літери, які складалися у напис "Хто замовив Катю Гандзюк?". Потім вони запалили файєри та димові шашки червоного кольору і перевернули карточки з літерами - з'явився надпис: "Вже 36 днів без відповідей".