ua en ru

Безпілотники бойовиків навели артилерійський вогонь на сили АТО під Маріуполем, - штаб

Безпілотники бойовиків навели артилерійський вогонь на сили АТО під Маріуполем, - штаб Фото: позиції сил АТО піддалися нападу з допомогою безпілотника

За добу на Донеччині зафіксовано 67 обстрілу

В зоні проведення антитерористичної операції під Маріуполем Донецької області розвідувальні безпілотники бойовиків навели вогонь артилерії на позиції українських військових. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

Повідомляється, що за добу на Маріупольському напрямку сили АТО двічі відкривали вогонь по беспилотникам бойовиків. А на ділянці Талаківка - Водяне бойовики застосували проти українських військових комплекс повітряної розвідки із засобами вогневого ураження.


Крім того, повідомляється, що всього за минулу добу бойовики 67 раз обстріляли сили АТО на Донбасі. Близько половини обстрілів із застосуванням важкої артилерії, мінометів і бронетехніки зафіксовані на Маріупольському напрямку.

Також під обстріл потрапили позиції військових на Донецькому та Луганському напрямках. Зокрема, поблизу Станиці Луганської бойовики вели мінометний і гранатометный вогонь напрямку гори Князя Ігоря.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російський командир запропонував Путіну самому йти воювати на Донбас.