ua en ru

Безпілотник бойовиків знову атакував українську військову частину в тилу

Безпілотник бойовиків знову атакував українську військову частину в тилу Фото: штаб АТО повідомив про тривалі обстріл на маріупольському напрямку

За минулу добу бойовики 24 рази обстріляли сили АТО

За минулу добу бойовики скоїли 24 обстріла по позиціях сил антитерористичної операції (АТО) вздовж всієї лінії розмежування сторін. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook.

Також за минулу добу в повітряному просторі підконтрольної українським збройним силам території зафіксовані прольоти трьох БПЛА. Один з них – ударний. Він бомбардував позиції одного з українських підрозділів вибуховими пристроями.


"На Маріупольському напрямку пізно ввечері бойовики грубо порушували умови припинення вогню і більше години обстрілювали з артилерійських систем 152 мм позиції близько н. п. Славне. Також, противник бив по укріплень сил АТО на підступах до Новотроицкому з 120-мм мінометів. Біля Гранітного бойовики використовували крупнокаліберні кулемети, а в районі Павлополя – гранатомети", - йдеться в повідомленні.

Крім того продовжують обстріли опорних пунктів сил АТО і в районі Авдіївки. Тут бойовики вели вогонь з мінометів калібру 82 мм та 120 мм, також гранатометів і стрілецької зброї. У Луганській області з гранатометів і великокаліберних кулеметів ворог обстрілював позиції близько Трьохізбенки і Станиці Луганської.

Нагадаємо, вчора вночі, 17 травня, один з наших тилових військових частин атакував ворожий безпілотник, з якого було скинуто 6 вибухових пристроїв. Однак втрат серед особового складу і техніки немає