ua en ru

Бешикташ - Динамо: Кияни грають на виїзді внічию

Бешикташ - Динамо: Кияни грають на виїзді внічию Фото: Бешикташ - Динамо

Другий матч групи "Динамо" зіграло внічию

Київське "Динамо" у другому турі Ліги Чемпіонів гостювало в Стамбулі, де грало з "Бешикташем".

"Бешикташ" - "Динамо" 1-1
Гол
: Куарежма, 29 - Циганков, 65
Бешикташ: Фабрі, Бек, Марсело, Тошич, Еркін, Арслан (Інлер, 77), Хатчінсон, Куарежма, Талиска, Адріано (Тосун, 68), Абубакар
Динамо: Рудько, Морозюк, Хачеріді, Виду, Антунеш, Рибалка, Гармаш, Буяльський (Корзун, 22), Ярмоленко, Гонсалес (Циганков, 62), Мораес (Гладкий, 78)

Практично весь перший тайм "Бешикташ" провів у тиску на "Динамо". Турки сміливо розігрували свої контратаки іпрі втрати моментально йшли в пресинг. Такий підхід повністю вимкнув всю групу атаки киян з гри. І за всі 45 хвилин "Динамо" так і не спромоглася створити бодай один момент.

А ось турки змогли домогтися свого. Це Куарежма шикарним исполненим штрафного відправив м'яч з півкола прямо в ліву "дев'ятку" воріт Рудько. Міг ще забивати Талиска, але його удар з центру штрафного виявився неточним.

А ось у другій половині гри "Динамо" показало себе з кращого боку. Кияни самі пресингували і, що більш важливо, почали створювати моменти. Постійно бив Гармаш, але удари у нього не йшли.

А от коли Ребров випустив замість Гонсалеса молодого Циганкова, рахунок на табло вирівнявся. Рибалка навісив з штрафного і Циганков в дотик переправив ігровий снаряд у сітку воріт.

Повинен був виривати для "Динамо" перемогу Ярмоленко, але не зміг Андрій реалізувати вихід один на один з Фабрі після пасу від Гармаша.

Додамо, що наступний матч 19 жовтня проти "Бенфіки" у Києві.