ua en ru

Біля берегів Туреччини корабель ВМФ Росії зіткнувся з вантажним судном і затонув

Біля берегів Туреччини корабель ВМФ Росії зіткнувся з вантажним судном і затонув Фото: судно "Лиман"

На місці працюють рятувальники

Під час аварії корабля Чорноморського флоту "Лиман", зіткнувся з вантажним судном біля протоки Босфор. Про це повідомляє SkyNews.

"Турецькі офіційні особи повідомили, що 78 членів екіпажу на борту розвідувального судна ВМС Росії "Лиману" були евакуйовані. Турецькі ЗМІ давали непідтверджені дані, що після зіткнення пропало 15 осіб", - йдеться в повідомленні.

Міноборони РФ раніше повідомило, що в результаті зіткнення "постраждалих серед членів екіпажу немає". На місці працюють рятувальники. Опівдні у район події були направлені кораблі Чорноморського флоту. Зі складу чергових сил флоту в район події вилетіла рятувальна команда на літаку Ан-26.

Розвідувальний корабель Чорноморського флоту "Лиман" зіткнувся сьогодні в Чорному морі в 40 кілометрах від протоки Босфор із судном "Ашот-7" і затонув. "Лиман" отримав пробоїну нижче ватерлінії, в районі зіткнення був сильний туман.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що особи загиблих в результаті краху російського суховантажу "Герої Арсеналу" в Чорному морі моряків, серед яких є українці, встановлені.