ua en ru

Бенфіка - Динамо: Потрібно виходити і грати на перемогу, - Ребров

Бенфіка - Динамо: Потрібно виходити і грати на перемогу, - Ребров Фото: Сергій Ребров

Наставник киян - про матч в ЛЧ

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров прокоментував майбутній матч Ліги Чемпіонів проти "Бенфіки". Про це повідомляє сайт киян.

"Напевно, хлопці в останніх іграх заслужили перемоги своїм бажанням. Для мене не має різниці їх досвід і вік. Якщо футболіст перевершує конкурентів на позиції, то він грає. У молодих з'явився шанс, і вони їм змогли скористатися. Своїм бажанням в іграх і тренуваннях вони надихають всю команду. Зараз видно, що всі заграли інакше", — сказав Ребров.

"Ліга чемпіонів — це не Кубок і не чемпіонат України, тут зібрані всі кращі команди Європи. Важливо сконцентруватися на кожному компоненті гри, зрозуміти, що і ми повинні грати у свій футбол, а не тільки оборонятися. Кожній команді, незалежно від позиції в групі, потрібно виходити і грати на перемогу. Нам це потрібно зараз особливо. Ми налаштовуємо на це хлопців. Потрібно враховувати, проти кого ми граємо, і, виходячи з цього, вибудовувати план на гру. Кожна команда в ЛЧ ставить високі цілі, і нашою метою, як і раніше, є вихід з групи. Будь-може бути результат завтра, але важливо віддати всі сили, щоб і у мене, і у гравців після матчу не було приводу себе дорікнути. Ми звертаємо увагу на те, що "Бенфіка" на виїзді не змогла переграти нас в інтенсивності, в бажанні. Головне не допустити цього завтра", - продовжив тренер.

"В останніх матчах гра команди змінилася, в першу чергу, з-за психологічного аспекту. Граючи вдома з командами, які, як напевно вважали деякі футболісти, можна перемагати на класі, не прикладаючи зусиль, тепер ми зрозуміли, що тепер так не пройде. Тепер усі побачили, що ми не можемо обігравати команди, просто володіючи м'ячем. Потрібно грати інтенсивно. Щоб обігравати будь-яку команду, потрібно докладати максимум зусиль", — резюмував Ребров.

Нагадаємо, оналайн-трансляція матчу "Банфіка" - "Динамо" розпочнеться на РБК-Україна в 21:15.