ua en ru

Бенфіка - Динамо: Кияни поступаються в Лісабоні

Бенфіка - Динамо: Кияни поступаються в Лісабоні Фото: Бенфіка - Динамо

Кияни зіграли четвертий матч в ЛЧ

Київське "Динамо" в Лісабоні зіграло матч четвертого туру групового раунду Ліги Чемпіонів проти "Бенфіки".

"Бенфіка" - "Динамо" 1-0
Голи
: Сальвіо, 45+1 (пен)
Бенфіка: Едерсон, Гримальдо, Луїзао, Фейса (Самаріс, 59), Мітроглу (Хіменес, 70), Нільсон-Линделеф, Сальвіо, Гедеш (Алмейда, 87), Піцци, Серви, Семеду
Динамо: Рудько, Морозюк, Виду, Хачеріді, Макаренко, Буяльський (Громов, 86), Риболовля, Сидорчук (Оріхівський, 76), Циганков (Бесєдін, 60), Мораєс, Гонсалес

З самого початку матчу гра виходила рівною. Команд по черзі володіли м'ячем. Але часто инциатива переходу до "Бенфіці". Але моментів так і не вохникало.

"Динамо" грало досить жорстко і вже в першому таймі запрацювало чотири жовтих картки. Ключовими стаді дві останні, спочатку Макаренко збив Сальвіо на фланзі, за що побачив "гірчичник", а після Виду поклав на газон у штрафному Луїзао - картка і пенальті. Відзначився в Києві Сальвіо і на рідному стадіоні був точний.

У другому таймі у "Динамо" зовсім розійшлася гра в пас. Кияни дуже багато помилялися в передачах, з-за чого не могли нічого створити в атаці. А ось "Бенфіка" змогла, але удар Гедеша на себе прийняла штанга.

Була можливість у "Динамо" відігратися, коли Гонсалес зумів першим до м'яча після пасу Буяльського і парагвайця збив голкіпер. Але воротар виправився, відбивши удар Мораєса в кут.

Після ничьй "Бешикташа" і "Наполі" в іншому матчі групи "Динамо" займає останнє місце в квартеті з одним очком.