ua en ru

Білий дім оприлюднив зміст зустрічі сина Трампа з юристом з РФ

Білий дім оприлюднив зміст зустрічі сина Трампа з юристом з РФ Фото: Білий будинок (obamawhitehouse.archives.gov)

Дональд Трамп-молодший обговорював усиновлення дітей з РФ і "закон Магнітського"

Старший син президента США Дональда Трампа на зустрічі з російським юристом Наталією Весельницькою обговорював тільки заборону на усиновлення дітей з Росії і так званий "закон Магнітського". Про це на брифінгу заявив представник американської адміністрації Шон Спайсер, передає прес-служба Білого дому.

Зокрема, Спайсер прокоментував інформацію про зустрічі юриста з РФ з сином Трампа для передачі компромату на Хілларі Клінтон тим, що "часто люди, які отримують інформацію в розпал виборчої кампанії, з'ясовують, що це за інформація".

"Саме так він і зробив. Президент пояснив це у своєму Twitter. І, наскільки нам відомо, немає нічого, що змусило б будь-кого повірити в те, що на цій зустрічі обговорювалося будь-що крім усиновлення та "закону Магнітського", - додав представник Білого дому.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що син Трампа зустрічався з російським юристом в 2016 році заради компромату на Клінтон. За деякими даними, на зустрічі сина Трампа з російським адвокатом був присутній екс-агент спецслужб СРСР.