ua en ru

Білоруська залізниця призупинив продаж квитків в Україну

Білоруська залізниця (БЖД) повідомила про припинення продажу квитків на поїзди, що прямують в Україну.

Білоруська залізниця (БЖД) повідомила про припинення продажу квитків на поїзди, що прямують в Україну. Про це повідомляє прес-служба БЖД.

"За повідомленням Державної адміністрації залізничного транспорту України у зв'язку з необхідністю проведення коригування розкладу руху міжнародних поїздів, введенням додаткових зупинок в повідомленні з Кримською дирекцією, з 27 травня (2014 р.) тимчасово призупиняється продаж проїзних документів на поїзди формування Білоруської залізниці, що курсують в даному напрямку", - йдеться в повідомленні.

Зараз керівництво БЖД разом з залізничними адміністраціями погоджує розклад руху міжнародних поїздів.

Про поновлення продажу проїзних документів на поїзди, що прямують по території України, буде повідомлено додатково, зазначили в БЖД.

Раніше "Укрзалізниця" оголосила, що з 27 травня 2014 р. тимчасово призупиняє попередній продаж квитків.

Як пояснили РБК-Україна в прес-службі "Укрзалізниці", продаж припинений у всіх напрямках, а не тільки в Крим. Відповідаючи на питання, як довго це може тривати, у прес-службі повідомили, що на наступний тиждень запланована тристороння зустріч представників ж/д України-Росії-Білорусії, від результатів якої залежатиме розблокування предпродажи.