ua en ru

У Білому домі продовжують розглядати нові санкції проти Росії

У Білому домі продовжують розглядати нові санкції проти Росії Фото: посольство РФ, ілюстративне фото (УНІАН)

Остаточне рішення про санкції відносно РФ не прийнято

В Білому домі триває розгляд питання про розширення санкцій Сполучених Штатів щодо Російської Федерації (РФ). Про це повідомив радник президента США з економічних питань Ларрі Кадлоу, передає Reuters.

За словами радника Дональда Трампа, рішення про санкції відносно РФ не прийнято, але заминки в Білому домі в цьому питанні немає.

"Справа в тому, що є перелік введених санкцій, додатковий набір розглядається, але рішення ще не прийнято", - сказав радник.

Нагадаємо, раніше в Білому домі заявили, що США розглядають додаткові санкції щодо Росії після нападу з використанням хімічної зброї в Сирії, проте рішення ще не прийнято

Незабаром видання Washington Post повідомило, що президент Сполучених Штатів Дональд Трамп призупинив введення додаткових економічних санкцій щодо Росії.

Відзначимо, 6 квітня 2018 року департамент Управління з контролю за іноземними активами Міністерства фінансів США розширив список санкцій проти Російської Федерації. Зокрема, йдеться про 7 російських олігархів і 12 компаніях. Також санкції застосовані до 17 високопосадовців уряду Росії і державних компаній з торгівлі зброєю.