ua en ru

Бельгійська компанія має намір інвестувати 10 млн євро в будівництво заводу в Житомирській обл.

Компанія Joskin SA розглядає можливість будівництва сучасного комплексу з виробництва навісного устаткування для сільськогосподарської техніки, повідомляє прес-служба Житомирської ОДА.

Голова облдержадміністрації Сергій Рижук і генеральний директор бельгійської компанії Віктор Жоскен провели першу робочу зустріч з питання можливої реалізації проекту і будівництва заводу на території Житомирської обл.

З метою пошуку ділянки для будівництва заводу в головне управління економіки облдержадміністрації бельгійська компанія Joskin SA звернулася 20 січня 2010 р. Орієнтовна вартість проекту близько 10 млн євро.

Потенційному інвесторові було запропоновано перелік об'єктів під будівництво заводу. Заздалегідь компанією Joskin SA була обрана земельна ділянка з будівлями фарфорового заводу (смт.Городниця, Новоград-Волинського району) і приміщення підприємства, що спеціалізується на виробництві сільськогосподарської техніки (м.Новоград-Волинський).

В ході бесіди керівник області запропонував інвесторам переглянути ще два об'єкти, що знаходяться на території Житомира.

За попередніми даними, сторони зустрінуться через місяць для підписання протоколу про наміри.