ua en ru

У Білорусі чоловік годину тримав в заручниках касирів і клієнтів банку

У Білорусі чоловік годину тримав в заручниках касирів і клієнтів банку Фото: поранений зловмисник (скріншот з відео)

Правопорушником виявився 28-річний громадянин Росії

У місті Могильов (Білорусь) чоловік протягом години тримав у заручниках касирів і клієнтів банку. Про це повідомляє білоруське видання "Наша Ніва".

За показаннями очевидця, нападник забрав у всіх мобільні телефони. Голос у нього був нервовий та істеричний. Він вимагав, щоб міліціонери залишили свою зброю в машині і дали йому можливість виїхати.

У відповідь на скарги людей чоловік говорив: "Ви в банк прийшли, у вас, напевно, гроші є, а я тут не від хорошого життя".

Також нападник попросив одну жінку, щоб та вийшла до міліції і озвучила його вимоги. "Я хочу, щоб мені дозволили покинути будівлю і виїхати, тоді ніхто не постраждає. Банку все одно, він застрахований", - говорив грабіжник.

Машину йому надали. Він взяв у заручники чоловіка, який був полковником поліції, і виїхав за місто. Там його наздогнали правоохоронці. Чоловік відкрив по ним вогонь. Поліція стріляла у відповідь, у результаті чоловіка поранили і затримали. При ньому знайшли рюкзак з грошима: там було понад 7 тисяч рублів і 150 доларів.

Правопорушником виявився 28-річний громадянин Росії. Йому загрожує до 12 років позбавлення волі за захоплення заручників.

Нагадаємо, 22 жовтня в Великобританії озброєний чоловік захопив заручників у будівлі торгово-розважального центру в місті Нанітон. Через 4 години їх вдалося звільнити.