ua en ru

Білорусь направить на Донбас гуманітарну допомогу

Білорусь направить на Донбас гуманітарну допомогу Фото: ілюстративне фото (twitter.com belta)

Білорусь передасть продукти харчування, меблі для шкіл та холодильники

Білорусь направить на Донбас в якості гуманітарної допомоги продукти харчування, меблі для шкіл та холодильники. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Ради міністрів Білорусі.

Повідомляється, що Білорусь направити гуманітарну допомогу на 160,5 тис. білоруських рублів (більше 80 тис. доларів.) До переліку матеріальних цінностей для надання гуманітарної допомоги увійшли: консерви м'ясні, рапсова олія, цукор, дріжджі, крупа гречана, борошно пшеничне, макаронні вироби, комплекти учнівських меблів, шафи для документів і холодильники.

Зазначимо, МНС Білорусі доручено організувати передачу гуманітарної допомоги місії Червоного Хреста для розподілу серед постраждалого населення Донбасу, а також забезпечити передачу матеріальних цінностей Департаменту з питань цивільного захисту та мобілізаційної роботи Донецької обласної військово-цивільної адміністрації та комунальному закладу "Рубіжанський навчально-реабілітаційний центр "Кришталик" Луганської обласної військово-цивільної адміністрації

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Червоний Хрест доставив на Донбас 10 вантажних автомобілів з гуманітарною допомогою.