ua en ru

Білорусь - Україна 0:2: Відео. Огляд матчу

У Білорусі був зіграний матч кваліфікації Євро-2016 між національними командами Білорусії та України. Матч був зіграний 9 жовтня.

У Білорусі був зіграний матч кваліфікації Євро-2016 між національними командами Білорусії та України. Матч був зіграний 9 жовтня.

Білорусь - Україна 0:2
Гол:
Мартинович, 82 (аг), Сидорчук, 90+3

Розуміючи, що клас українських гравців вище білоруських, команда господарів з самого початку гри вибудувала максимально оборонну схему гри. Іноді, під час атак українців, у штрафному Білорусі набиралося по 8-9 чоловік у білих футболках, не рахуючи голкіпера. Тим не менш, українцям вдавалося зрідка входити в штрафний майданчик суперника, але там не вистачало останнього пасу. Але один небезпечний момент у таймі стався після подачі кутового Філіпенко бив головою і Пятову довелося діставати м'яч з-під поперечини.

Другий тайм українці продовжили грати в тому ж дусі, не особливо вигадуючи свої атаки і сподіваючись на подачі і простріли. А з цим білоруси впоралися на відмінно. А ще господарі почали грати сміливіше і кілька разів справді серйозно напружували захист України і П'ятова. Але щастя було на боці гостей і на 82 хвилині Коноплянка подав з лівого флангу і м'яч від Мартиновича залетів у ворота. А перед фінальним свистком, коли білоруси пішли відіграватися наші збірники четвером вийшли в контратаку - Коноплянка видав на хід Ярмоленку, Андрій міг забивати сам, але віддав на порожні ворота Сидорчуку, який відзначив свій дебют голом.

Нагадаємо, наступну гру збірна України проведе проти збірної Македонії. Матч відбудеться 13 жовтня.