ua en ru

В БПП пояснили, чому Насиров голосував у Верховній Раді

В БПП пояснили, чому Насиров голосував у Верховній Раді Фото: Роман Насіров

Рада досі не проголосувала за складення з нього повноважень депутата

В "Блоці Петра Порошенко" (БПП) пояснили, чому голова Державної фіскальної служби (ГФС) Роман Насиров сьогодні брав участь у голосуванні Верховної Ради щодо змін до Конституції України. Про це в кулуарах Верховної Ради журналістам повідомив голова фракції БПП Юрій Луценко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Верховна Рада сьогодні не проголосувала за зняття з нього повноважень. На жаль, це порушення сталося тому, що Верховна Рада досі не задовольнила її клопотання про скасування депутатських повноважень. Він сьогодні де-юре депутат. Я особисто йому дзвонив і говорив, якщо ти депутат, ти повинен визначитися",- заявив Луценко.

При цьому він також запевнив, що Насиров вже написав заяву про складання депутатських повноважень.

Нагадаємо, сьогодні позафракційний депутата Володимир Парасюк накинувся на Насирова за те, що той голосував за включення до порядку денного проекту змін до Конституції в частині децентралізації і напрямок цих змін у Конституційний суд.

"Нехай Насиров пояснить, цей голова ГФС, чому він не здав мандат і голосує зараз", - заявив Парасюк в кулуарах Ради.

Насиров був призначений головою ГФС ще 5 травня. До цього він обіймав посаду голови комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики і перебував у партії "Блок Петра Порошенка". Вчора Насиров заявив, що вже написав заяву про складення депутатського мандата.