ua en ru

Базовий законопроект про нацбезпеку фактично завершений, - РНБО

Базовий законопроект про нацбезпеку фактично завершений, - РНБО Фото: Олександр Литвиненко (rnbo.gov.ua)

У відомстві висловили сподівання, що документ ухвалить парламент вже в 2018 році

Заступник секретаря Ради національної безпеки та оборони (РНБО) України Олександр Литвиненко заявив, що базовий законопроект щодо національної безпеки фактично завершено. Про це повідомляє прес-служба РНБО.

Так, Литвиненко повідомив про фактичне завершення роботи над законопроектом про нацбезпеку, і висловив надію, що в наступному році цей документ ухвалить парламент.

За словами заступника секретаря, в наступному році РНБО України очікує результати імплементації Стратегії нацбезпеки України, Концепції розвитку сектору безпеки і оборони України та Стратегічного оборонного бюлетеня, а також на прийняття низки документів щодо реформування системи захисту держтаємниці та посилення можливостей розвідки, які зараз опрацьовуються

Наголошується, що Литвиненко назвав одним із найважливіших завдань - досягнення сумісності з Північноатлантичним альянсом (НАТО).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що секретар РНБО Олександр Турчинов відвідав штаб Об'єднаних Збройних сил НАТО в Європі, де обговорювалося питання співпраці з Україною.