ua en ru

На базі "Дніпропетровськгазу" відкрито четвертий Центр навчання та розвитку РГК

На базі "Дніпропетровськгазу" відкрито четвертий Центр навчання та розвитку РГК Газовий вентиль (УНІАН)

10 лютого АТ "Дніпропетровськгаз" відкрив четвертий в Україні Центр навчання та розвитку під брендом РГК. Тут фахівці компанії будуть підвищувати кваліфікацію, розвиватися професійно.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

"У Центрі навчання та розвитку поєднані сучасні навчальні технології, професійне обладнання та продуманий дизайн. Весь простір центру поділений на дві окремо функціонуючі зони. Завдяки цьому тут можна одночасно проводити теоретичні та практичні заняття", - йдеться у повідомленні.

Клас для теоретичних занять оснащений сучасною технікою.

"Для слухачів встановлені зручні крісла та ергономічні парти. На території Центру створено міні-бібліотеку з професійною літературою, а також художніми виданнями для всебічного розвитку", - йдеться у повідомленні.

У прес-службі зазначили, що в практичному залі представлено понад 100 одиниць сучасного газового обладнання, тут наявні зразки ШГРП, газові котли, печі тощо. Усі вони є діючими, що особливо актуально, адже процес навчання буде максимально наближений до реальних ситуацій.

"Центр навчання і розвитку персоналу створений, щоб удосконалювати майстерність, підвищувати рівень теоретичних знань і відточувати практичні навички наших фахівців. Основу будь-якої компанії становить кадровий потенціал, тому для нас також важливо ростити висококваліфіковані молоді кадри", - говорить начальник управління з персоналу АТ "Дніпропетровськгаз" Анатолій Москвичов.

За словами прес-служби, одразу після відкриття тут пройшов перший тренінг з тімбілдингу.

"11 майстрів служби АДС зі всієї області зустрілися, щоб опанувати техніки якісної взаємодії один з одним та зі своїми підлеглими. Для газовиків робота у команді – вкрай важлива, бо відповідальність на них лежить надвелика", - йдеться у повідомленні.