ua en ru

Байєр - Баварія: анонс матчу

Байєр - Баварія: анонс матчу Фото: "Байєр" - "Баварія" (fcbayern.com)

Готуємося до першого матчу другого кола Бундесліги

Після зимової перерви "Байєр" зустрінеться з "Баварією" в рамках 18 туру чемпіонату Німеччини. Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Україна о 21:30. На думку букмекерів, фаворитом у цьому матчі є мюнхенський клуб.

12 січня 21:30
Леверкузен, "Бай-Арена"

Матчем "Байєр" - "Баварія" стартує друге коло Бундесліги. Гравці знаходяться в прекрасній формі і не дивлячись на те, що мюнхенці є абсолютними лідерами цього сезону, "фармацевти" не дадуть їм розслабитись і продемонструють достойну гру.

Обслуговувати зустріч довірено Даніелю Зіберту з Берліна. Асистенти - Лассе Кословскі, Александер Затер. Резервний арбітр - Марсель Пельгрім.

Головний тренер "Байєра" Хайко Херрліх: "Ми щасливі повернутися, хоч перерва і була короткою. У тренерського штабу було всього 12 днів, щоб перезарядити гравців. Нас чекає чудовий матч з "Баварією": вони показують класний футбол".

Головний тренер "Баварії" Юпп Хайнкес: "У нас комфортний відрив у таблиці, але ми не маємо права зменшувати оберти. Наша мета - перемога в чемпіонаті. Ми повинні перемагати, не звертаючи уваги на ситуацію в турнірній таблиці".

Орієнтовні склади:

"Байєр": Лено - Свен Бендер, Та, Рецос - Ларс Бендер, Кох, Арангіс, Венделл - Брандт, Фолланд, Бейлі

"Баварія": Ульрайх - Рафінья, Боатенг, Шюле, Алаба - Мартінес - Роббен, Хамес Родрігес, Відаль, Коман - Вагнер

Нагадаємо, мюнхенська "Баварія" на своєму полі впевнено обіграла дортмундську "Боруссію" і вийшла в чвертьфінал Кубка Німеччини.