ua en ru

"Баварія" не збирається продавати Левандовські

"Баварія" не збирається продавати Левандовські Фото: Роберт Левандовскі (fcbayern.com)

Німецький клуб погрожує претендентам на футболіста санкціями ФІФА

Мюнхенський футбольний клуб "Баварія" ні в якому разі не збирається виставляти на трансфер нападаючого Роберта Левандовського. Про це повідомив представник німецького гранд, передає Sky Germany.

"У Левандовського є діючий контракт з" Баварією "до 2021 року. І наш клуб не витрачає даремно час на думки про розставання з гравцем." Баварія "не вела і не буде вести переговори з іншими клубами на цей рахунок. А якщо хтось веде переговори з гравцем, що має довгостроковий контракт зі своїм клубом, то ризикує бути оштрафованим з боку ФІФА ", - сказав він.

В останні дні ЗМІ повідомляли, що футболіст збірної Польщі був дуже розчарований своїми партнерами по команді і головним тренером Карло Анчелотті, оскільки вони не допомогли йому виграти звання кращого бомбардира Бундесліги за підсумками минулого сезону. Поляк забив 30 м'ячів, поступившись форварду дортмундської "Боруссії" П'єр-Емерік Обамейянг один гол.

Нагадаємо, англійські клуби "Челсі" і "Манчестер Юнайтед" провели переговори з представниками форварда збірної Польщі з футболу та німецької "Баварії" Роберта Левандовського.