ua en ru

"Баварія" вирішила знайти альтернативу Левандовському

"Баварія" вирішила знайти альтернативу Левандовському Фото: Роберт Левандовскі (instagram.com/_rl9)

Форвард отримав пошкодження і не зіграє з "Селтіком"

Мюнхенська "Баварія" в зимове трансферне вікно має намір придбати нападника, щоб мати альтернативу основній форварду Роберту Левандовському. Про це повідомив спортивний директор німецького гранда Хасан Саліхаміджич, передає Bild.

Мета клубу в тому, щоб полегшити задачу форварду Роберту Левандовському. Керівництво та тренерський штаб вважають, що польський футболіст піддається занадто великому навантаженні.

Поляк був замінений по ходу домашнього матчу 10 туру чемпіонату Німеччини з "РБ Лейпциг" (2: 0). Сам Левандовскі, який став автором гола, зазначив, що у нього немає серйозного пошкодження.

При цьому, офіційний сайт "ротен" інформує про те, що у форварда невеликі проблеми з м'язами. Точні терміни його відновлення стануть відомі після проходження медичного обстеження.

Швидше за все, Левандовскі не візьме участі у виїзному матчі 4 туру групового етапу Ліги чемпіонів з "Селтіком". Напередодні зустрічі в Лізі чемпіонів головний тренер Юпп Хайнкес вирішив не ризикувати здоров'ям поляка.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Баварія" має намір придбати нападника "Вольфсбурга" Маріо Гомеса в якості заміни Левандовському.