ua en ru

Баварія - Реал 1-2: відео голів та огляд матчу

Баварія - Реал 1-2: відео голів та огляд матчу Фото: "Баварія" - "Реал" (twitter.com/FCBayernEN)

Мадридці наблизилися до третього поспіль фіналу Ліги чемпіонів

До уваги читачів РБК-Україна відео голів та огляд небезпечних моментів першого матчу 1/2 фіналу Ліги чемпіонів між мюнхенською "Баварією" і мадридським "Реалом".

На поле спостерігалася рівновага, поки на 28 хвилині мюнхенці несподівано не відкрили рахунок. Орендований якраз у "Реала" Хамес Родрігес кинув в прорив Йосу Кімміха, той добіг до штрафної і потужно пробив у ближній кут - Кейлор Навас до цього виявився не готовий.

Франк Рібері та Матс Хуммельс мали хороші шанси збільшити перевагу "Баварії", але замість цього господарі самі пропустили за хвилину до перерви. Лівому захиснику "Реала" Марсело дали пробити з лінії штрафного, і бразилець найсильнішим і найточнішим ударом вразив дальній нижній кут воріт Свена Ульрайха.

На 57 хвилині "Реал" і зовсім вирвався вперед. Рафінья втратив м'яч на чужій половині поля, і Лукас Васкес разом з Марко Асенсио втекли удвох на одного захисника. Уже в штрафній "Баварії" Васкес вивів Асенсио на удар, і той без перешкод забив другий гол "Реала".

У час, що залишився, Ульрайх не дозволив відзначитися Каріму Бензема, який вийшов на заміну, а у мюнхенців хороший шанс зрівняти рахунок втратив Роберт Левандовскі, який пробив з гарної позиції повз створу.

Баварія - Реал 1-2: відео голів та огляд матчуБаварія - Реал 1-2: відео голів та огляд матчуБаварія - Реал 1-2: відео голів та огляд матчуБаварія - Реал 1-2: відео голів та огляд матчуБаварія - Реал 1-2: відео голів та огляд матчуБаварія - Реал 1-2: відео голів та огляд матчуБаварія - Реал 1-2: відео голів та огляд матчуБаварія - Реал 1-2: відео голів та огляд матчуБаварія - Реал 1-2: відео голів та огляд матчуБаварія - Реал 1-2: відео голів та огляд матчуБаварія - Реал 1-2: відео голів та огляд матчуБаварія - Реал 1-2: відео голів та огляд матчуБаварія - Реал 1-2: відео голів та огляд матчуБаварія - Реал 1-2: відео голів та огляд матчу

.