ua en ru

Баварія - Реал: анонс матчу

Баварія - Реал: анонс матчу Фото: "Баварія" - "Реал" Мадрид

Готуємося до 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів

Онлайн-трансляція 1/4 фіналу Ліги чемпіонів "Баварія" - "Реал" Мадрид почнеться РБК-Украина о 21:30, а дивитися матч можна на телеканалі "Футбол 2". На думку букмекерів, у даному поєдинку перевага на боці німецького клубу.

12 квітня, 21:45
Мюнхен, стадіон Альянц Арена

Матч обслуговуватиме італійська бригада арбітрів на чолі з Нікола Ріццолі. Для "Баварії" цей суддя швидше нефартовий - в чотирьох матчах німецький гранд здобув лише одну перемогу в гостях над "Арсеналом". У "Реала" статистика краще: 4 гри, 2 перемоги, 2 нічиїх.

Асистенти арбітра - Ріккардо Ді Фіоре, Філіппо Мілині, додаткові асистенти арбітра - Лука Ба, Антоніо Дамато і четвертий арбітр - Еленито Ді Либераторе.

Орієнтовні склади:

"Баварія": Нойер, Алаба, Боатенг, Мартінес, Лам, Алонсо, Відаль, Роббен, Алькантара, Рібері, Левандовскі.

"Реал": Навас, Марсело, Начо, Рамос, Карвахаль, Каземіро, Модріч, Кроос, Бейл, Роналду, Бензема.

Головний тренер мюнхенської "Баварії" Карло Анчелотті: "Ми в курсі того, на що здатний "Реал", але на полі будемо концентруватися на тому, що вміємо ми самі. Буде складний матч, але ми віримо в себе і перебуваємо в хорошій формі. Ні про яку помсту мови не йде. Зізу - мій хороший друг. Я дуже радий, що у нього все так добре виходить в "Реалі", з яким він виграв Лігу чемпіонів у минулому році".

Головний тренер мадридського "Реала" Зінедін Зідан: "Я знаю Анчелотті, він знає мене, але зараз це не має значення. Зустрічаються дві великі команди, а не я і Карло. Ми добре виступаємо в Лізі чемпіонів і завтра будемо грати на перемогу. Зараз наша команда краще, ніж три роки тому, але ми повинні це довести".

Нагадаємо, що перед матчем Боруссії і Монако поряд з автобусом німецької команди пролунали три вибухи. Бартра виявився єдиним постраждалим. Матч між "Боруссією" і "Монако" був перенесений, і відбудеться сьогодні о 19:45.