ua en ru

Баварія - Боруссія Д: анонс матчу

Баварія - Боруссія Д: анонс матчу Фото: "Баварія" - "Боруссія" Д (twitter.com/bvb)

Готуємося до матчу 1/8 фіналу Кубка Німеччини

Мюнхенська "Баварія" на власному полі прийматиме дортмундську "Боруссію" в рамках 1/8 фіналу Кубка Німеччини. Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Україна о 21:45, а дивитися матч можна на каналі Sky Sports 3. На думку букмекерів, фаворитом у цьому матчі є мюнхенський клуб.

20 грудня 21:45
Мюнхен, Альянц Арена

За останні 7 років "Баварія" і "Боруссія" Д зустрічалися в рамках Кубка Німеччини 6 разів. Було зафіксовано 3 перемоги дортмундців і 3 перемоги мюнхенців. Три матчі перейшли в додатковий час. Тому немає сумнівів в тому, що в цій зустрічі команди зіграють своїми найсильнішими складами.

Головним арбітром матчу призначений Саша Штегеманн (Кельн). Допомагати йому будуть Міці Пікель і Рафаель Фолтін. Четвертий арбітр - Маркус Шмідт з Штутгарта.

Головний тренер "Баварії" Юпп Хайнкес: "На даний момент це головна подія сезону. У цих матчах є все, що може запропонувати футбол. Я вважаю, що нас чекає захоплююча гра, за якою будуть стежити в усьому світі. "Боруссія" знову згуртована. Тому вони будуть набагато небезпечнішими, ніж хто-то може подумати. до цього суперника треба ставитися з усією серйозністю. "Боруссія" приїде на "Альянц Арені" з великими амбіціями".

Попередні склади:

"Баварія": Ульрайх - Алаба, Хуммельс, Боатенг, Кіммі - Хаві Мартінес, Відаль, Хамес Родрігес - Рібері, Мюллер, Левандовскі

"Боруссія" Д: Бюркі - Шмельцер, Топрак, Сократіс, Тольян - Вайгль - Ярмоленко, Кагава, Геррейро, Пулішіч - Обамеянг

Нагадаємо, український вінгер Андрій Ярмоленко допоміг дортмундській "Боруссії" вирвати нічию у виїзному матчі 14 туру чемпіонату Німеччини проти "Байєра".