ua en ru

У Баварії внаслідок ДТП зі шкільним автобусом постраждали 12 дітей

У Баварії внаслідок ДТП зі шкільним автобусом постраждали 12 дітей Фото: наслідки аварії (kreisbote.de)

Всього в автобусі подорожувало 18 дітей

У середу, 26 вересня, біля міста Байройт у Баварії шкільний автобус потрапив в ДТП, постраждали 12 дітей. Про це повідомляє Frankenpost.

Як зазначає видання, ДТП сталась, коли автобус віз до школи дітей різного віку. За попередніми даними, 64-річний водій намагався уникнути зіткнення з дикою твариною, що вибігла на дорогу, в результаті чого автобус зійшов з дороги.

Всього в автобусі подорожувало 18 дітей. Незначні травми отримали 12 осіб, включно з водієм автобуса. Трьох школярів госпіталізували.

Нагадаємо, у Харківській області 26 вересня автомобіль наїхав на відбійник, внаслідок чого загинули дві людини, ще дві поранено.

Додамо, у Кривому Розі в Тернівському районі у вівторок, 25 вересня, сталася аварія за маршрутним таксі - транспортний засіб врізався в дерево. У цей час у салоні маршрутки знаходились пасажири.

Також РБК-Україна писало, що у Полтавській області біля міста Пирятин зіткнулися автомобіль "Камаз" та маршрутний мікроавтобус "Мерседес Спринтер", в результаті ДТП постраждали 6 осіб.