ua en ru

У Батумі в результаті сутичок демонстрантів з поліцією постраждала 21 людина

У Батумі в результаті сутичок демонстрантів з поліцією постраждала 21 людина Фото: у Батумі протестують проти дій патрульних

Правоохоронці застосували сльозогінний газ проти протестувальників через затримання чоловіка за неправильну парковку

У Батумі (Грузія) в результаті сутичок з поліцією учасників стихійного протесту проти дій патрульних у міські лікарні поступила 21 людина, в тому числі 11 поліцейських. Про це повідомив міністр охорони здоров'я Аджарії Заал Мікеладзе, передає "Новости-Грузия".

"Наразі до Республіканської лікарнім потрапили 11 осіб. П'ятеро з них працівники поліції. Троє – з отруєнням сльозогінним газом, у інших, у тому числі у депутата Іраклія Чеїшвілі - травми різного характеру. У реферальне клініку доставлено ще 10 постраждалих, із яких шестеро поліцейських, у тому числі з отруєнням газом", - повідомив міністр.

Раніше повідомлялося, що правоохоронці застосували сльозогінний газ проти мітингу жителів Батумі перед будівлею управління поліції Аджарії.

altaltaltaltaltaltalt

Фото: у Батумі протестують проти дій патрульних

Зазначимо, спонтанна акція жителів Батумі почалася ввечері, 11 березня, після того, як патрульна поліція оштрафувала чоловіка на 200 ларі за парковку в недозволеному місці.

Як повідомляє "Грузія Online", оштрафований їхав з похорону сина і зупинив машину біля аптеки, оскільки його дружині стало погано, саме в цей час під'їхала патрульна поліція. Між чоловіком і поліцейським виникла суперечка, в результаті якої він був затриманий.

Нагадаємо, у столиці Південної Кореї Сеулі після рішення суду щодо імпічменту президента Пак Кин Хе сталися зіткнення під час масових акцій протесту, в результаті яких загинуло дві людини.