ua en ru

У "Батьківщині" заявили про пограбування офісу партії у Житомирі

У "Батьківщині" заявили про пограбування офісу партії у Житомирі Фото: у Житомирі пограбували офіс "Батьківщини"

В одному з кабінетів офісу було пошкоджено й відкрито пластикове вікно

У Житомирі пограбували офіс обласної партійної організації Всеукраїнського об’єднання "Батьківщина". Про це повідомляє прес-служба Житомирської обласної парторганізації.

"Зранку, 28 червня, працівник "Батьківщини", перевіряючи приофісну територію, виявив, що пластикове вікно в одному з кабінетів пошкоджено й відкрито. З’ясувалося, що зловмисники викрали цінні речі, також зникли деякі документи. Зважаючи на безлад, залишений злочинцями на столах трьох кабінетів, у шафах та в сейфі, грабіжники шукали саме документи", - йдеться у повідомленні.

На даний момент правоохоронці ведуть розслідування злочину.

Крім того, у "Батьківщині" зазначають, що 19 червня невідомі пограбували офіс "Батьківщини" у Львові. За даними прес-служби, тоді був викрадений ноутбук, а також зникла частина партійних документів.

У львівській "Батьківщині" уточнили, що грабіжники вкрали саме робочий комп’ютер керівника громадської приймальні.

Нагадаємо, раніше Служба безпеки України (СБУ) запобігла нападу на офіс Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" в Києві. У СБУ заявляли, що підозрювані, які намагалися закидати офіс політичної партії запалювальною сумішшю, діяли за вказівкою спецслужб Російської Федерації.