ua en ru

"Батьківщина" не підтримає урядовий проект Податкового кодексу

"Батьківщина" не підтримає урядовий проект Податкового кодексу Фото: Юлія Тимошенко

Тимошенко заявила про те, що депутати фракції не підтримують проект

Депутати фракції "Батьківщина" не підтримають урядовий проект Податкового кодексу. Про це лідер фракції Юлія Тимошенко заявила в ефірі телеканалу "Інтер", повідомила прес-служба "Батьківщини".

Наголошується, що законопроект передбачає радикальне підвищення податків для громадян і підприємств, що є "злочином проти українців", сказала Тимошенко. Вона розкритикувала збільшення оподаткування для малого та середнього бізнесу, фермерських господарств та громадян.

"Вони збільшують податки і замінюють доходи до бюджету від вмираючої економіки, заміщають величезними західними запозиченнями, перетворюючи Україну на" фінансового наркомана "", - сказала лідер фракції "Батьківщина" - сказала вона.

Тимошенко підкреслила, що депутати фракції будуть підтримувати проект Податкового кодексу, розроблений профільним комітетом, оскільки в документі пропонується "реальне зниження податків, дається можливість для роботи підприємств, а з людей знімаються зайві податки.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Арсеній Яценюк і посол Японії Шигекі Суми підписали угоду про надання Україні позики для здійснення економічних реформ.