ua en ru

"Батьківщина" підтримає Березенка на виборах у виборчому окрузі №205

Партія "Батьківщина" прийняла рішення не висувати своїх представників на вибори в мажоритарному виборчому окрузі №205, щоб дати змогу перемогти кандидату від "Блоку Петра Порошенка" - Сергію Березенку. Про це йде мова у відкритому зверненні партії, розповсюдженому прес-службою.

"Це дозолить не тільки посилити депутатську більшість, а й завадить реваншу кланів та антиукраїнських сил. Лише об'єднавшись ми зможемо разом продовжити формувати у парламенті армію тих, хто готовий змінити, переломити, посилити ситуацію на фронтах, зробити державу сильною як на полі бою, так і в тилу. Країні як ніколи до цього потрібна єдність демократичних сил", - підкреслюється у зверненні.

"Батьківщина" також закликала партнерів по коаліції підтримати зазначену ініціативу. "Україна не може дозволити повернення до сценарію, коли конфлікти у демократичному таборі, а також закулісні домовленості з антиукраїнськими силами призвели до формування в Україні диктатури, розстрілу Майдану, анексії Криму та війни на Сході", - наголосили в партії.

"Батьківщина" підтримає Березенка на виборах у виборчому окрузі №205