ua en ru

"Батьківщина" готова підтримати кандидатуру Гройсмана на посаду прем'єра

"Батьківщина" готова підтримати кандидатуру Гройсмана на посаду прем'єра Фото: народний депутат від "Батьківщини" Андрій Кожем'якін

Однак "Батьківщина" продовжить відстоювати свої вимоги, при виконанні яких фракція готова повернутися в коаліцію

Парламентська фракція "Батьківщина" готова підтримати кандидатуру Володимира Гройсмана на посаду прем'єр-міністра. Про це журналістам перед початком наради керівництва фракцій щодо напрацювання змін до коаліційної угоди сказав народний депутат від "Батьківщини" Андрій Кожем'якін, передає кореспондент РБК-Україна.

"Фракція готова підтримати кандидатуру Гройсмана",- сказав Кожем'якін.

Разом з тим, він сказав, що "Батьківщина" продовжує відстоювати свої вимоги, при виконанні яких готова повернутися в коаліцію, зокрема введення мораторію на продаж землі, зниження тарифів на газ для населення, підтримка малого та середнього бізнесу, індексація зарплат і пенсій і скасування оподаткування пенсій.

Нагадаємо, вчора, 24 березня, після засідання керівництва фракцій колишньої коаліції стало відомо, що "Блок Петра Порошенко" запропонував кандидатуру Володимира Гройсмана на пост прем'єр-міністра.

Повідомлялося, що сьогодні, 25 березня, спікер презентує керівництву БПП, "Народного фронту, "Батьківщини" і Радикальної партії свою програму дій в якості кандидата на посаду голови Кабміну.