ua en ru

Батальйон "Донбас" ввів додаткові підрозділи в Широкіно

Батальйон "Донбас" ввів додаткові підрозділи в Широкіно Фото: бійці "Донбасу"

Сили "Донбасу" увійшли в Широкіно через планову ротацію "Азова"

Батальйон "Донбас" повідомляє про введення додаткових підрозділів в Широкіно Донецької області. Про це йдеться в повідомленні батальйону на Facebook.

"У зв'язку з проведенням планової ротації і виведенням частини сил полку "Азов", батальйон "Донбас" ввів додаткові підрозділи в сел. Широкіно і повністю контролює всі позиції. Ворог не пройде", - йдеться в повідомленні.

В связи с проведением плановой ротации и выводом части сил полка "Азов", батальон "Донбасс" ввел дополнительные подразде...

Posted by Батальон спеціального призначення НГУ "Донбас" on 3 Май 2015 г.

Комбат "Донбасу" Семен Семенченко також підтвердив, що Широкіно знаходиться під контролем українських військ.

"Широкіно під повним контролем українських військ. Батальйон "Донбас" ввів додаткові підрозділи. Інформація, яка поширюється у деяких ЗМІ та соцмережах про виведення всіх військ не відповідає дійсності. Все здійснюється згідно планової ротації", - зазначив Семенченко.

Широкіно під повним контролем українських військ. Батальйон "ДОНБАС" ввів додаткові підрозділи. Інформація яка розповсюд...

Posted by Семен Семенченко on 3 Май 2015 г.

Нагадаємо, повідомлялося, що вчора, 2 травня, полк "Азов" вивів частину сил з Широкіно. У селищі залишилися тільки спостерігачі і працівники інформаційної служби полку.