ua en ru

У Барселоні фургон в'їхав у натовп людей, є постраждалі

У Барселоні фургон в'їхав у натовп людей, є постраждалі Фото: у Барселоні фургон в'їхав у натовп людей (twitter.com r0eland)

Фургон проїхав по центральній набережній і врізався в кіоск

В Барселоні (Іспанія) фургон в'їхав у натовп людей, повідомляється про декількох потерпілих. Про це повідомляє Lavanguardia.

"Фургон в'їхав у Барслелоне в натовп людей. Він здійснив поїздку по центральній набережній Рамбла-де-Каналет і врізався у другий кіоск проспекту", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, кілька джерел вказують, що він врізався в десятки людей. Відзначається, що є "кілька поранених", не уточнюючи подробиць.

Так, після наїзду поліцейські евакуювали цей район, в той час як кілька машин швидкої допомоги оглядають постраждалих. Крім того, магазини закрилися зсередини з клієнтами, щоб захистити людей від інцидентів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що агенти ФБР США почали розслідування за фактом наїзду автомобіля на натовп людей і заворушень в Шарлотсвилле.

"Рsчмондский офіс ФБР, Відділ цивільних прав і Генеральна прокуратура Західного округу штату Вірджинія відкрили розслідування смертельного інциденту з автомобілем, що сталося вранці в суботу", - заявив генпрокурор США Джеф Сешнс.